Nusabi Boston Terriërs

Online bezoekers

We hebben 15 gasten en geen leden online

Kerst 2015 Yet

14102015

kerst nieuwjaarswens2014

vrolijk pasen 2014
kerst_nieuwjaarswens2013

De dagen worden weer korter, kouder en vooral natter! En laten alle honden daar nou een gruwelijke hekel aan hebben. Nee...nattigheid vinden ze maar niks, tenminste als het van boven komt. Zwemmen of door een modderplas banjeren vinden ze dan wel weer geweldig. Met al die regen is er geen hond die naar buiten wil, laat staan voor een lange wandeling! Dus worden de spelletjes weer van zolder gehaald om ze bezig te houden.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
 

2013_9_nieuws
dribbel_10_jaar
Hallo...hier ben ik dan!!! En zal mezelf meteen even voorstellen. Ikke ben... Just Cooper On Time een import heertje uit Polen (Warschau) en geadopteerd door Wim en Ineke. Ik moet natuurlijk wel effe een inburgeringcursus volgen. Maar dan kan ik ook meteen ingeschreven worden in het Nederlandse stamboek van de Raad van Beheer.

By the way... for friends I am Cooper, so you can call me Cooper!!!
cooper
pasen_2013
kerst_nieuwjaarswens2012
kennel_nusabi_wenst_iedereen_vrolijk_pasen
Het weer zit lekker mee, dus de pups mogen naar buiten. Alles is nieuw voor hun en ze komen van alles tegen. Als ze hun behoefte buiten doen belonen we ze hemel in! Jaja... de zindelijkheidstraining is begonnen. Klik hier om het dagboek te openen.
WAAR:
De Steengroeve, Industriestraat 24, 4861 PR Chaam, Nederland

Parkeren op de parking van het Pannenkoekenhuis De Steengroeve.
http://website.steengroeve.nl/

WANNEER:
Zondag 29 April 2012, 14 uur

INFO:
Loop je graag met ons mee? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoneer naar 0032 473 21 79 47, want de uitbaters van het Pannenkoekenhuis willen graag weten met hoeveel personen we ongeveer komen.
We gaan wandelen in het natuurgebied “De Chaamse Bossen”, ten zuidoosten van Breda, tussen Chaam en Gilze. Het bestaat uit bossen, graslanden en heidevelden met vennetjes. In een groot deel van het gebied mogen honden loslopen.
Stevig schoeisel aandoen en een handdoek meebrengen voor je hondje is geen overbodige luxe.